Вход | Регистрация

Хайде на море! Предлагаме розов, стъклен и скрит плаж

Хайде на море! Предлагаме розов, стъклен и скрит плаж
fototelegraf

Лятото е на прага и ние се размечтахме пак!

Разгледахме и избрахме да ви представим няколко от най-красивите плажове по света.

Уважаеми виртуални пътници, носете си бански костюми, вземе плавници, маски за гмуркане, с шнорхел и слънчеви очила.

Започваме с Розовия плаж на остров Харбор, едно от най-удивителните места на Бахамите. Необичайният цвят на пясъка се дължи на наличието на малки частици от раковина. Тези организми живеят на дъното на рифа, под скали и в пещери крайбрежната площ на океана.

1290052

Плая дел амор - скритият плаж на остров Мариета, Мексико.

Ако го нямаше шума от вълните, които се разпиляват величествено върху финия пясък на плажа, хората вероятно щяха да се разхождат покрай Playa del Amor, без дори да знаят, че е там.

Скритият плаж се намира на няколко метра във вътрешността на един от островите Мариета. Със своята уникалност и величественост той определено влиза в категорията на природните чудеса, които не са за изпускане.

1290054

Заливът Наваджо, Гърция

Гръцкия остров Закинтос е един от най-красивите плажове в света. Там все още може да се види разрушеният кораб Панайотис, който е принадлежал на контрабандисти, все още лежи в белите пясъчни дюни.

1290074

Плажът Ипанема, Бразилия

Един от най-елитните плажове. Той бе избран за шик и модерен. Всеки може да си прави каквото иска - да играе волейбол, джогинг. С една дума, ела да видиш и да бъдеш видян.

1290075

Стъклен плаж, САЩ

Близо до град Форт Браг, Калифорния има интересна бряг, осеян с цветни парчета стъкло. В началото на XX век е имало бунище, а след това, през 1967 г., властите го затварят и в продължение на много години почиствали. Сега брегът е покрит с малки, оформяни от вълните стъклени камъни.

 1290045

Още снимки на плажове в НАШАТА ФОТОГАЛЕРИЯ.



Източник: AdMe
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар