Вход | Регистрация

Нов лидер на ПП "Лидер" за областта

Нов лидер на ПП "Лидер" за областта
Снимка: Север.бг

Николай Арабаджиев е новият областен координатор за Велико Търново на ПП "Лидер". Той бе представен днес от членове на централното ръководство на партията - Стойчо Василев - член на Националния изпълнителен комитет и отговарящ за област Велико Търново и Веселина Бориславова - член на НИК и шеф на Пресцентъра на партията.

"Лошите резултати на последните избори доведе до решение на централния орган да бъде подновен състава на местното ръководство", каза при представянето на заместника си досегашният областен координатор на партията и член на Централния партиен съвет Красимир Игнатов.

Новият областен координатор се представи с биографията си и заяви, че "целта на назначението му е заздравяване на съществуващите структури, обновяването им и привличане на нови членове и симпатизанти, като стриктно ще се спазва партийната политика, която се изгражда от националното ръководство, а тя е - икономически патриотизъм".

Той не отрече, че е бил "редови член" на управляващата в момента партия, но преди два месеца е напуснал ГЕРБ. Мотивите за това си решение определи като "въпрос на личен избор и лична мотивация".

Арабаджиев категорично отрече, че напускането му на ГЕРБ по някакъв начин е свързано с последната му месторабота, като ръководител на Общинско предприятие "Обреди" в Горна Оряховица и призова "да разграничаваме идейните възгледи от начина на стопанско ръководство". "Тука не става реч за начина на управление и менажиране, а за различия в идейна насока", поясни той и допълни: "С партия "Лидер" взаимно се припознахме и моята идейна насоченост е ориентирана към икономически патриотизъм".

Съществуващите към момента структури на ПП "Лидер" ще бъдат ревизирани и през септември, на територията на Велико Търново, ще се проведе първата общинска конференция. Тогава ще бъде избран и новият общински председател. До края на януари 2013 г. на територията на областта ще бъдат изградени всички районни партийни организации.


Визитка на Николай Арабаджиев:

Роден е на 10. 03. 1963 г. Има магистърска степен по "Счетоводство и контрол от Свищовския университет. В момента прави магистратура по "Финанси и банково дело" от "Икономически институ" на БАН към ВТУ "Св. св. Кирил и Методий".

Завършил е практически курс по мениджмънт. В периода 209 - 2011 г. работи в ИА "Военни клубове и военно-почивно дело" към МО като главен експерт. Трудовият му стаж е в сферата на финансите и банковото дело, както и на винопроизводството - работил е като началник отдел "Маркетинг" на "Винпром" - Лясковец и отдел "Маркетинг и продажби" във "Винпром" - В. Търново. Повече от 12 години се занимава с частен бизнес.

Николай Арабаджиев е областен председател на Независимия национален съюз на офицерите в България (ННСОБ), както и на Асоциацията на завършилите Колежа по отбрана на НАТО в Рим (АЗКОН), които са част от Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната (КООСО).

________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар