Вход | Регистрация

На търговска мисия в Китай

В рамките на 8 дни 12 български фирми ще представят родно производство в Шанхай и ще се срещат с потенциални партньори

На търговска мисия в Китай
ИАМСП / архив Север.бг

Габровска фирма е сред 12-те български производители на храни и напитки, които ще представят страната ни в този сектор на изложение в Шанхай, Китай. Търговската мисия започва днес и ще продължи до 18 ноември.

Сред участниците в търговската мисия са производители на сладкарски, захарни и макаронени изделия, конфитюри и сладка, шоколад и шоколадови продукти, пчелен мед и пчелни продукти, както и производители на вино.

Търговската мисия се организира по проект "Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез

ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

Участниците ще присъстават на откриването на Международното изложение FHC China 2013, след което ще се срещнат с Генералния му директор и ще посетят щандове на индивидуални участници.

За българските мениджъри са организирани B2B срещи с потенциални чуждестранни партньори, които ще се проведат на информационен щанд в рамките на изложението. В Шанхайската федерация на индустриалците ще се проведе бизнес форум и двустранни срещи между представителите на българските и китайски компании.

На 16 ноември Ирина Белева, Генерален консул на Република България в Шанхай, ще посрещне участниците в търговската мисия и ще проведе дискусионна работна среща на тема "Възможности за бизнес с Китай".

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар