Вход | Регистрация

Временно затварят две улици

Временно затварят две улици
Снимка: Север.бг

Временно се затварят за движение две улици във Велико Търново.

Улица "Зеленка” ще бъде затворена от днес, 4 януари до 28 февруари в участъка от кръстовището със стълбищна улица ”Мургаш” до кръстовището с улица "Панорамна".   

Затвореният участък да бъде сигнализиран с пътни знаци и на пътното кръстовище на ул."Зеленка" с ул."Освобождение". Обходният маршрут за движение на МПС за посоката от кв.Картала към МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов"/Стара болница/ става: ул."П.К.Яворов", ул."Елин Пелин", ул."Цветарска", ул."Цанко Церковски", ул."Цар Освободител", ул. "Васил Левски", ул."Независимост", ул."Христо Караминков" - МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов"/Стара болница/.

Временна организация и безопасност на движението се въвежда като се затваря за движение на МПС и едната лента на улица "Независимост”. Това е в участъка от площад "Майка България" до кръстовището с улица "Рафаел Михайлов". Временната организация е за времето от днес, 4 януари до 31 януари 2013 г.

Причината за неудобството за движение по двете улици е във връзка с дейности по обект "Изграждане на водопровод и канализация на централна градска част град Велико Търново”. Те са по проект "Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води на територията на Община Велико Търново” по Оперативна програма "Околна среда 2007 – 2013 г.”.


 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар