Вход | Регистрация

Безплатна йога и рейки за справяне със стреса

Инициативата ще се провежда в Центъра за личностно развитие в старата столица

Безплатна йога и рейки за справяне със стреса
Снимка: Север.бг

Безплатни консултации по йога и рейки терапия организират от Центъра за личностно развитие "SoHm" във Велико Търново. Всеки вторник от 13:00 до 18:00 часа йога-инструкторът Ирина Велкова и рейки-терапевтът Ани Кисьова-Велкова ще помагат на желаещите да подобрят здравето и вътрешната си хармония със специални упражнения.

"Ще даваме насоки за справяне с конкретни проблеми, къде и как да търсят решения на проблемите, а когато те са извън компетенциите ни, ще насочваме желаещите за по-специализирана информация", сподели за Север.бг Ани Кисьова-Велкова

По време на 30-минутните "сеанси" присъстващите ще се учат как да подобрят храненето си, какви възможности на релаксиране могат да се приложат на работното място, кои са подходящите билки, цветове и аромати, помагащи за "изгонване" на стреса.

"Чрез природата получаваме най-добрата възможност за лечение и позитивна нагласа, затова целта ни е да предадем на повече хора знания как да бъдат и да останат здрави, като ги запознаем с лесни и достъпни начини за това", обясниха терапевтките.

Срещите ще се провеждат от днес, 29 ноември, на ул. "Яворов" 34.


_________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар