Вход | Регистрация

Старата столица домакинства на форум за здравословен живот

Първият по рода си форум - изложение "Здраве, щастие и красота" ще се проведе от 14 до 16 септември

Старата столица домакинства на форум за здравословен живот
Снимка: Север.бг

Между 14 и 16 септември Велико Търново ще е домакин на Международен форум - изложение "Здраве, щастие и красота", който се провежда за първи път в България. Форумът е в подкрепа на инициативата "Регион Велико Търново - Европейска столица на културата 2019" и ще премине под мотото "Самоусъвършенстване без консерванти, a чрез живи храни".

"Мисията на този форум е да откриваме, насърчаваме и популяризираме всички хора, които са тясно свързани с екологично чистите храни, здравословния начин на живот, позитивното мислене и себепознание, както и тези, които искат да се усъвършенстват и развиват. Имаме амбицията събитието да намери място в културния календар на Велико Търново и да остави една много ярка следа след себе си. Здравословният начин на живот и позитивното мислене са взаимно свързани и ние правим симбиоза между двете в този форум", каза днес пред журналисти организаторът на събитието Теодор Неделчев.

За участие са поканени авторитетни и популярни лектори, сред които д-р Людмила Емилова, Емил Елмазов, Еленко Ангелов, Гузал Таджибаева и други.

В програмата са застъпени лекции, дискусии, презентации и уъркшопове свързани с позитивното мислене и личностното развитие. Ще бъдат представени здравословни храни, екологично чисти продукти, храни и хранителни добавки, изява на биопроизводители, билкопроизводители, производители на мед и пчелни продукти. Демонстрации на най-актуалните разкрасителни процедури, презентации на водещи козметични компании, консултации за профилактика на здравето и поддържането на здравословно тегло. Безплатен професионален грим с био козметика за всеки желаещ. Демонстрации на масажни техники.

В рамките на събитието, което ще се проведе в Изложбени зали "Рафаел Михайлов", Влади Въргала ще представи филма си "Шменти Капели", който е плод на неговата промяна и започването му на здравословен начин на живот.

Откриването на "Здраве, щастие и красота" е на 14 септември (петък), от 10 часа със специалн ото участие на Влади Въргала и група за капоейра от Велико Търново.

Желаещите да посетят изложението ще трябва да заплатят входна такса от 2 лева на ден, която е символична и цели ограничи достъпа на хора, които не проявяват интерес.

"Ние искаме да дойдат хора, които наистина се интересуват от това, какво е лимеца например, а не такива, които идват "да чопнат" нещо. Входът е минимален. За едно такова събитие в София, той би бил 30 лв ", каза Неделчев.

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар