Вход | Регистрация

Билети за "Сцена на вековете" и в изнесени каси

Билети за "Сцена на вековете" и в изнесени каси

В изнесени каси ще се продават вече билетите за "Сцена на вековете” във Велико Търново, информират организаторите. Те се откриват за улеснение на посетителите на Летния оперен фестивал.

Той ще се проведе от 19 до 28 юли 2013 г. на крепостта Царевец в старата столица.

Касите са разположени пред входа на крепостта, в Централна поща и в МДТ "Константин Кисимов. Работното им време е от 11,00-19,00 ч. до 28 юли, включително. Билети за представленията от афиша на фестивала могат да се закупят и в Туристически информационен център на ул. "Христо Ботев” № 5 във Велико Търново и онлайн през сайта www.velikoturnovo.info.

От 20 до 50 лева е цената на билетите за оперните заглавия, а за балетните представления билетите от 20 до 40 лева. По 10 лева са билетите за пенсионери, ученици и студенти за всичките фестивални вечери. Намалението може да се ползва срещу представен документ. Децата до 7-годишна възраст могат да посетят безплатно фестивала без да ползват самостоятелно място.

За първи път в продажба е т.нар. "Семеен" билет  за двама възрастни и две деца до 18 години. Той е на цена 50 лв. и важи само за секторите C и D. При закупуването на билети за едно оперно и едно балетно представление ще се ползва 10 лв. отстъпка от балетния билет. Билетът "Опера и балет” ще е за едно и също фиксирано място за двата избрани спектакъла във всички сектори. 10% отстъпка получават зрителите закупили електронни билети през сайта www.velikoturnovo.info.

Летен оперен фестивал "Сцена на вековете” се реализира по проект на Община Велико Търново "Създаване и промотиране на иновативни културни събития – Летен оперен фестивал "Сцена на вековете” по ОП "Регионално развитие” 2007-2013.

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар