Вход | Регистрация

Габровци, запечатайте танца си в клип!

Той ще покаже и най-атрактивните габровски музеи - АЕК „Етър“, Дом на хумора и сатирата, Национален музей на образованието, Интерактивен музей на индустрията

Габровци, запечатайте танца си в клип!

Габрово продължава снимките на клипа "Щастливо Габрово".

Близо 20 художествени формации и спортни клубове от града се включват в снимките в следващите три дни. Танцуващи млади и възрастни ще завладеят най-популярните места в региона и ще танцуват.

Най-щастливият клип ще покаже и най-атрактивните габровски музеи - АЕК "Етър", Дом на хумора и сатирата, Национален музей на образованието, Интерактивен музей на индустрията.

Организаторите канят и габровци да се присъединят към снимките.

Артистичният градски пърформанс започва днес, 9 октомври от 13:30 ч. . Тогава на площад "Възраждане" пред Община Габрово децата от Школата по приложни изкуства на Ива Пенчева и момичетата от шоу балет "Магия" ще изпишат надписа "Happy Gabrovo” ("Щастливо Габрово").

Също на 9 октомври от 20.00 часа пред Националната Априловска гимназия габровци могат да потанцуват и да се позабавляват заедно с Шоу-балет "Магия", групата по зумба танци на спортен клуб "Троя", клуб "Веселие" и още няколко формации, които организаторите запазват в тайна само за най-запалените да се включат в снимките на клипа "Щастливо Габрово".

На 10 октомври, петък от 11.00 часа снимките се пренасят в АЕК "Етър", където посетителите на музея на открито ще могат да се насладят на фолклорни и модерни танци по уличките на комплекса.

На 11 октомври, събота след 16.00 часа ще бъде финалният пърформанс от снимките на клипа "Щастливо Габрово". Мястото на срещата е прословутата Градинка с мечето. Очаква се специално за снимките на клипа и за щастливото настроение на габровци при Мечето да се съберат множество танцови, театрални и спортни формации от нашия град.

Проектът "Българският МанчестАРТ" – модул "Фабрика за щастие" се реализира от Обществен комитет "Васил Левски" – Габрово по Програма "Култура" на Община Габрово. Проектът се случва с подкрепата на Общински пътнически транспорт – Габрово и хотел "Балкана".

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар