Вход | Регистрация

Михаела Филева с нов сингъл

Михаела Филева с нов сингъл
Монтемюзик

Великотърновската поп певица Михаела Филева представи най-новата си песен.

Тя е дуетна с NickName, и носи името "Има ли начин?". Промото бе в столичен клуб.

Над 200 почитатели, приятели, колеги и медии станаха първите зрители на видеото към красивата балада и го определиха като ефирно, магично, чувствено и въздействащо. След гостите бяха Етиен Леви, VenZy, Криста, Бобо, Прея, Рут, Маги Алексиева – Mey, Вяра Атова, Teabo, DJ George, Георги Кючуков, Ники Манолов, Георги Янев и Райна Налджиева, Цецо Елвиса.

"Изключително щастлива съм, че реализирахме този проект. Много се зарадвах, когато от Монте Мюзик ми съобщиха, че марката B.U. e избрала точно мен за лице на новия си аромат Candy Love. С нейна подкрепа реализирахме видеото и тръгваме на турне, на което ще представим новата си програма. Вълнуващо е и искам да благодаря на всички, които направиха така, че да има начин за "Има ли начин?" – на Графа за това, че написа песента, на Ники (NickName), че я изпя толкова съвършено и е идеалната дуетна половинка, на Васко Стефанов за клипа и на нашето Монте семейство, което толкова обичам.", споледи Михаела при представянето.

Вечерта продължи с представяне на новата клубна програма на Михаела Филева и NickName, която държа на крака публиката повече от час. Михаела и Ники изпълниха собствени песни, дуети и кавъри заедно с китариста Васил Крумов. Част от програмата са и изпълненията на танцьорите от RIO Crew. След няколко дни стартира и турне, с което хитовите изпълнители ще обиколят няколко български града.

Ето и видето към новата песен "Има ли начин?":

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар