Вход | Регистрация

Софийски певец спечели статуетката на "Бардфест 2013"

Софийски певец спечели статуетката на "Бардфест 2013"
Областна администрация - Ловеч

Младият талант Антон Костадинов спечели наградата на Община Ловеч на "Бардфест 2013".

Софиянецът получи заветната и така мечтана за стотици бардове статуетка на местната администрация. С изпълнението си той грабна не само журито, а и гостите на фестивала. Името на младия певец се нареди до личности като Митко Динев, Тодор Янкулов, Маргарита Друмева, Славимир Генчев, Гриша Трифонов, Владимир Стоянов, Георги Климов, Красимир Йорданов, Татяна Йотова, Иван Ненков и Геновева Цандева – досегашни носители на приза.

Наградата на вестник "Моята вяра" отиде при жената с пленителен глас Татяна Йоцова. Певицата от Айтос изпълни три невероятни изпълнения, които й донесоха статуетката. Розата на вестника бе връчена на изпълнителката от главния редактор на медията – поета Лъчезар Еленков.

Грамотата на Ротари клуб-Ловеч, получи журналистът-певец Славимир Генчев. Познатият бард с дрезгав глас изпълни три авторски песни със собствен акомпанимент на китара. Наградата беше връчена от Любомир Банчев.

Плакет от Министерството на културата беше връчен на община Ловеч в лицето на директора Димитрина Дренска от областния управител Милко Недялков. Наградата е в знак на признание и благодарност на организаторите за развитието и популяризирането на бард културата и музикалното изкуство в града. Както е известно, традицията се поддържа вече 13-та година.

Участие в конкурсната програма взеха и Светлана Йонкова , Емил Ангелов, както и предеставителите на Молдова Наталия Барабанщикова и Русия - Александър Кузнецов.

Сред публиката на конкурсната програма бе и областният управител на Ловеч Милко Недялков.

 

<< Sever.bg във Facebook >>

 


Докладвай за нередност в статията
Добави коментар