Вход | Регистрация

Бизнес цитати за вдъхновение през 2013 г.

Именити експерти съветват да променим тривиалните поздрави

Бизнес цитати за вдъхновение през 2013 г.

Новата 2013 г. безпроблемно пристигна и в България. Празничната еуфория (и възстановяването след нея) попремина, но не и ентусиазмът ни, свързан с новите предизвикателства и очаквания, които си поставяме в началото на следващия цикъл от 12 месеца, пише Econ.bg.

Със започването на всяка нова година бизнес експертът Джофри Джеймс, на когото неведнъж сме се доверявали по различни теми, си изготвя личен списък с цитати, които да го ръководят и вдъхновяват. Тази година той ги споделя в сайта за бизнес и предприемачество Inc.com.

Ние ви съветваме да си препишете някои от тях, за разчупите традиционните "Ще стана по-отговорен към задачите си" и "Ще спестявам повече".

"Съхранявайте грижливо виденията и мечтите си, защото те са деца на душата ви, проект на най-добрите ви постижения" - Наполеон Хил, журналист, юрист, писател и лектор.

"Ключът към успеха е съзнателно да се фокусираме върху нещата, които желаем, а не върху тези, от които се страхуваме" - Браян Трейси, бизнес консултант в областта на професионалното и личното развитие.

"Успех означава да получаваш това, което искаш. Щастието е да искаш това, което получаваш" - Дейл Карнеги, писател и лектор, създател на известни курсове в областта на личностното развитие и корпоративните умения.

"Препятствията са задължителни за успеха, тъй като в областта на продажбите, както и във всички ключови сфери, победата идва само след много битки и безброй поражения" - Ог Мандино, писател, автор на духовна литература за самоусъвършенстване

"Истинското решение се измерва с факта, че сте предприели ново действие. Ако няма действие налице, то вие не сте се решили наистина" - Тони Робинс, автор и лектор за личната мотивация.

"Ако не можете да контролирате гнева си, вие сте безпомощен като град без стени, чакащ да бъде нападнат" - "Танах" (Еврейската библия).

"Посредственият човек казва. Добрият човек обяснява. Изключителният човек демонстрира. Великият човек вдъхновява другите да разберат сами" - Харви Маккей, бизнесмен и писател.

"Свободата, привилегиите, опциите трябва постоянно да бъдат упражнявани, дори с риск да създадат неудобства" - Джак Ванс, писател на научна фантастика и фентъзи.

"Грижете се добре за тялото си. То е единственото място, на което сте задължени да живеете" - Джим Рон, философ и лектор в сферата на личностното развитие.

"Можете да името всичко в живота, което поискате, стига само да помагате на другите хора да получават това, което те искат" - Зиг Зиглар, лектор в областта на продажбите.

"Броят на пътите, в които съм постигнал успех, е правопропорционален на броя на пътите, в които съм можел да се проваля и съм продължавал да опитвам" - Том Хопкинс, експерт в областта на продажбите, автор.

"Имате всичко, което ви трябва, за да построите нещо много по-голямо от вас" - Сет Годин, маркетинг експерт и автор на бизнес книги.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Теодора Пенева
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар