Вход | Регистрация

Великотърновка откри кампания "Аз държа на себе си!" в Ню Йорк

Организатор на кампанията е Лидерска академия "ГЛОУ"

Великотърновка откри кампания "Аз държа на себе си!" в Ню Йорк

Националната кампания "Аз държа на себе си!" откри в Ню Йорк великотърновката Цвета Калейнска.

Организатор на кампанията е сдружение "ГЛОУ" със седалище в старата столица и целта е вниманието на младите хора да бъде насочено към проблемите на модерното време, като се представи нов подход към решенията им.

Кампанията стартира в средата на тази година във Варна, а презокеанското начало бе обявено в рамките на тържество, посветено на първата годишнина на модното My Lifestyle списание. Церемонията се проведе на 30 ноември в Самсунг Център в Ню Йорк. Кампанията бе открита от ВИП- гостенките на събитието- Цвета Калейнска и Карен Ойос.

Цвета Калейнска бе първата българка, достигнала до финала на международния конкурс за модели "Диаспора Моделс” през 2010. Тя e най-новото попълнение на нюйоркската модна агенция Planete Chic.

Карен Ойос е една от най-влиятелните личности в  Латинска Америка и от година е посланик на добра воля за Лидерска Академия "ГЛОУ", която се провежда ежегодно в старата столица. Двете хубавици красиха събитието от първия ред, където се наслаждаваха на най-новата колекция на бразилската им колежка- дизайнерката Нина Симоне.

 _______________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 

 



glowinthecity.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар