Вход | Регистрация

Два календара на маите ще представят в Търново

За "търсачите" на щастие са предвидени и четири теми за релаксацията

Два календара на маите ще представят в Търново
Снимка: sxc.hu

Два календара на маите /от 18-те, които те са ползвали/ ще представи на 22 април във Велико Търново основателката на първото и засега единствено в България звено на Планетарната мрежа за изкуство /Planet Art Network/PAN/ Мона Ик. Инициатор за семинара по темата е Центърът за личностно развитие.

13-лунният и Цолкина са два календара, вплетени един в друг, но с различни функции. Докато 13-лунният календар отчита на колективното съзнание, Цолкинът е личен календар и е свещен за Маите.

Според лекторката, той позволява на всеки човек да се синхронизира с времето на Вселената и да погледне реалността извън рамките на 3-измерната перспектива, в която е заключено човечеството, откакто използва Грегорианския календар.

Темата за вътрешния синхрон у всеки човек и връзката му с Космоса е залегнала и в четирите вида релаксации, които ще представи до края на април рейки терапевтът Ани Велкова, а психологът Ирина Велкова ще допълва знанията на почитателите на йога с информация за нови практики.

Първата тема: Релаксация "Аура" ще бъде представена днес от 18:30 часа в Центъра за личностно развитие - Велико Търново. Участниците ще се запознаят с общите и индивидуални характеристики на това "явление". Ще имат възможността да видят собствената си аура и да осъзнаят основните й функции.

Втората релаксация е на 10 април и е на тема "Тишина". Чрез тази релаксация човек ще има възможността да се докосне до истинската същност на тишината в себе си и да получи отговорите на сакрални за него въпроси.

Отговорите за това какъв е смисълът на 5-те извънтелесните чакри и как можем да се свързваме с тях ще бъдат дадени на 17 април. А на 24 април хората, отворени към необятния Космос, ще се научат как да се свързват с лъчите от Космоса и да използват силата им.

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



http://sohmcentre.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар