Вход | Регистрация

Елхаида Дани: "Наградата е за всички, които ме подкрепят и обичат музиката ми"

Елхаида Дани: "Наградата е за всички, които ме подкрепят и обичат музиката ми"
Снимка: Север.бг

Срещнахме се с носителката на юбилейното десето Гран при "Сребърна Янтра" албанката Елхаида Дани, която сподели с нас радостта от участието й. Миналогодишната носителка на наградата Флория Цанкова, също изрази мнението си за конкурса и за тазгодишната победителка в него.

 

Елхаида Дани: Много, много съм щастлива в този момент. Получих голямата награда и усилията ми се увенчаха с успех. Работих много и я заслужих.

Посвещавам наградата си на първо място на семейството ми, което ме подкрепя всекидневно във всяко мое начинание. След това я посвещавам на Бог, без него нищо не би било възможно. И накрая тази награда е за всички, които ме подкрепят и обичат музиката ми.

***

Какво ти се случи за тази една година?

Флория Цанкова: За тази година израснах като певец като цяло. Участието в други конкурси ми даде самочувствие, дори и да не те оценят - имаш самочувствие.

Изключително ми е приятно да се върна на тази сцена /великотърновската - бел.ред./, да видя, че конкурсът продължава и че има и други таланти. Това е един от най-добрите конкурси, в които съм участвала до сега. За мен бе изключително голямо удоволствие да пея тук тази вечер пред публиката на "Сребърна Янтра".

Какво мислиш за наследницата ти?

Флория Цанкова: Тя е невероятна. Нямам думи. Има прекрасен глас и опит и перфектна техника на гласа. Това, че хората станаха на крака за нея е невероятно. Надявам се да върви напред, в положителна насока и да е щастлива. Трябва да вярва в себе си, защото е перфектна.

Какво ще пожелаеш на организаторите на конкурса по случай десетия юбилей?

Флория Цанкова: Честит рожден ден на "Сребърна Янтра". Пожелавам им да бъдат, организаторите, журито и талантите, все по-добри в това, което вършат. Нека да продължава да го има конкурсът, защото е много ценно да си на такова място.

 

__________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар