Вход | Регистрация

Кацнал на едно дърво + СНИМКИ

Кацнал на едно дърво + СНИМКИ
Bored Panda

Вероятно се сещате за френския комедиен филм "Кацнал на едно дърво". Това е лента от далечната 1971 г. с участието в главните роли на неповторимия Луи дьо Фюнес, Жералдин Чаплин и Оливие дьо Фюнес.

Историята е следната - трима души, пътуващи в лека кола, изхвръкват от шосето при завой и се озовават на едно дърво над много голяма пропаст над морето. Тримата герои в автомобила са бизнесменът по строителство на магистрали Анри Рубие (Луи дьо Фюнес), съпругата на полковник Мюлер госпожа Мюлер (Жералдин Чаплин) и автостопаджия (Оливие дьо Фюнес). Ситуацията е такава, че тримата не могат да намерят изход. След редица комични ситуации впоследствие медиите разбират, идва и спасителен отряд, но покрай тях за случилото се разбира и съпругът на госпожа Мюлер, който е много ревнив.

Но, освен прекрасен филм "Кацнал на едно дърво" може да бъде и самата реалност, особено ако детското е още живо във вас.

Почти всеки малчуган е мечтал да има дървена къщичка, и то на дърво

Е, дори и пораснал, някои авантюристи успяват да реализират тази си мечта - подслон в дърветата.

Свобода, хармония с природата и най-важното - няма правила. От най-малките неравности конструкции до най-великолепните имения - всяка къщичка е съвършена.

Вижте ги:

1338073

1338068

1338072

1338070

1338082

Повече снимки може да видите в НАШАТА ФОТОГАЛЕРИЯ.

 

 

<<Sever.bg във Facebook>>

 



Bored Panda
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар