Вход | Регистрация

Кметът на Елена почерпи за 44-ти рожден ден

Торта,летописна книга и ключ бяха сред подаръците, които получи от своите служители инж. Дилян Млъзев

Кметът на Елена почерпи за 44-ти рожден ден
Община Елена

Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев днес отпразнува 44-ят си рожден ден. В обедната почивка градоначалникът почерпи всички служители в администрацията с чаша вино, безалкохолно и бонбони.

Освен с почерпката кметът изненада подчинените си с парти пица, от която вкусиха всички.

Общинска администрация зарадва кмета като му подари професионални писалки да разписва много документи и проекти, атрактивна летописна книга с дървени корици, в която да записва своите мемоари, прекрасна торта и много цветя. Най-оригиналният подарък, който получи градоначалникът бе специално изработен за случая дървен ключ, на който от едната страна е гербът на Елена, а от другата ръчно написано пожелание с пирограф.

Ключът символизира властта, знанието и споделената тайна. Посланик е на надеждата и щастието. Този, който държи ключът, държи ключът към вратите на града. Който държи ключа, той притежава мястото.

Своите пожелания към рожденика отправи и председателят на Общински съвет Елена Валентин Гуцов. Дилян Млъзев не скри вълненията около личния си празник и пожела на служителите в общинска администрация да бъдат все така усмихнати и енергични.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар