Вход | Регистрация

Магьосническа среща на „Златна котка“

Габровският магичен фестивал ще се проведе на 12 и 13 април

Магьосническа среща на „Златна котка“

Третото издание на Магична среща "Златна котка" ще се проведе на 12 и 13 април в Габрово. Освен най-добрите български магове, на сцената ще се изяви и световния шампион по сценична магия - Топас от Германия.

Ще бъде организиран специален базар, в който ще бъде представен един от най-големите производители на илюзионен реквизит - TORA MAGIC. 

Звездата на тазгодишното издание ще е шведската легенда Ленърт Грийн. Той е двукратен носител на най-престижния магичен приз от FISM (Fédération Internationale des Sociétés Magiques) – Международната федерация на магичните общества. Магът със сигурност ще прикове вниманието на публиката в гала-спектакъла. Но това не е всичко - той ще проведе семинар за българските си колеги. Най-проявените от тях ще имат възможност да се срещнат лично с магичния гуру в майсторския му клас.

1247489

"Златна котка" е двудневен фестивал, посветен на магично-илюзионното изкуство, чиято разнообразна програма включва артистични събития, семинари и майсторски класове, конкурси, борса, гала концерт и други. Организатори са "Куйк хендс проджект” и Община Габрово.

В двете си досегашни издания магичния фестивал успява да даде сцена на много професионални магове и любители както от България, така и от чужбина, с което допринася за стимулирането, утвърждаването и развитието на родното магическо изкуство.

Публиката и обществеността приемат изключително възторжено този фестивал, получавайки шанса да се насладят на едни от най-добрите български магове начело с легендарния Астор и на много световни величия: Juan Tirado ot Blackpool’s magic club, световния шампион за "Close up magic”- David Stone, носителя на множество призове Q. B. oт Турция, румънския маг Вердини, който спечели "Златната котка” за 2013 г. и много други.

Какви други изненади са подготвили Дани Меджикс и Мистър Джим ще разберете, ако станете част от Магична среща "Златна котка” Габрово 2014.

1247490

Билети за гала-спектакъла могат да бъдат закупени он-лайн на www.eventim.bg, а на 12 и 13 април от 10:00 до 19:00 часа на касата на зала "Възраждане”. Цени на билетите – 5, 10 и 15 лева.

Цените на билетите за състезателната част са 5 лева за възрастни и 3 лева за деца.

Магичният базар ще бъде отворен за посетители на 12  и 13 април от 10.00 до 19.00 часа - вход свободен.

Пълната програма на третото издание на Магична среща "Златна котка" може да видите ТУК

<< Sever.bg във Facebook >>







Докладвай за нередност в статията
Добави коментар