Вход | Регистрация

Не просто тату, а изкуство!

Творбите на украинеца Дмитрий Самохин привличат не само клиенти, но и туристи в Одеса

Дмитрий Самохин – украински майстор по тату, живее и работи в Одеса, но с татурировките-шедьоври, които прави, се е прославил по целия свят.

Видят ли веднъж майсторската му работа, поклонниците на татуировки мечтаят да попаднат именно при него. И всичко е заради това, че в този занаят Дмитрий е успял да достигне невероятно високо ниво на техническо умение.

Той се увлякъл по това изкуство, когато бил петгодишен. А след като видял списание за татуировки, решил категорично, че иска да стане майстор на тату. Но не обикновен!

"Искаше ми се рисунките по кожата да се възприемат така, както рисунката на платно", споделя художникът.

Може би заради това всяка негова работа е изключително красива и уникална: идеален баланс на движениятаВозможно поэтому каждая его работа исключительно красива и уникальна: перфектен баланс на пространство, контраст и цвят.

"За тату идват специално в Одеса и при това – обикновени хора. За пример, при мен дойде обикновен работник от Австралия. Видял работите ми, спестил пари, разбрал къде се намира Украйна и пристигна. Направих му череп в японски стил. Идват от Русия, от Германия. Някои идват втори, трети път за ново тату. Други пък се връщат като туристи, защото градът много им е харесал.", разказва още Дмитрий.

Всеки има право на лично отношение към татуировките, но защо работите на Дмитрий Самохин са изкуство, може да се убедите и сами.

1196747

Още снимки в НАШАТА ГАЛЕРИЯ

1196735

Още снимки в НАШАТА ГАЛЕРИЯ

1196740

Още снимки в НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Посетете ни и във фейсбук, където ще намерите и други интересни албуми и материали

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар