Вход | Регистрация

Слушай и изпълнявай волята на звездите!

Слушай и изпълнявай волята на звездите!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен – Като гръмнати сте днес. От една страна прическата ви оставя без думи минувачите, а от друга – възможно е да научите шокиращи факти за себе си в интернет.

ТелецСтуденко е вече и телешкото варено е все по-предпочитано за вечеря. Отваряйте си очите на штърнайсе, защото ви слагат капан, а каквито сте доверчиви и миролюбиви, няма да се усетите даже.

Близнаци – Настроени сте отпускарски, ама работата няма да ви чака, да не говорим, че количественото изражение на заплатата ви е под съмнение, а какво остана за бонуса, който похарчихте предварително. Око да види, ръка да пипне, във всички смисли.

Рак – Търсите решение вече дълго време, възможно е да търсите на грешното място. Попитайте и ще ви се каже, а може и да си поискате.

Лъв – Брех, какви сте щастливи днес! Да ви завиди човек, точно за това, не се хвалете много-много, че злосторници има на всеки ъгъл.

Дева – Пари се стичат към вас. Може и само на сън, но пак е мотивиращо. Поработете малко, де. Деформирахте дивана в хола от лежане.

Везни – Път се очертава на звездното небе за Везните. Докога ще хайманосвате? Едно е да ви няма заради важни бизнес преговори, но съвсем друга – да дремете на канапето у кумеца, защото не ви се прибира.

Скорпион – Успех имате, ако си изясните какво ще спечелите. Стига вече с благотворителните жестове, и вие сте човек, важен при това.

Стрелец – Срещате някого днес. Я стар авер, я хазяйката. И в двата случая ще ви искат пари, така че строявайте се пред банката.

Козирог – Облечете се дебело, че студ е вън. За да не настъпи хлад и в отношенията ви с половинката, похарчете някой лев за него/нея.

Водолей – Пак се опитвате да сложите каруцата пред магарето, ама така не става, разберете! С повече търпение и такт, недотам типични за вас, ще се справите с всичко.

Риби – Отпуснете му края малко, много сте скрънзливи. Време е да си купите нещо полезно или да разпуснете с приятели, не се правете на смирени.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар