Вход | Регистрация

Татко образова децата си с ... палачинки + СНИМКИ и ВИДЕО

Татко образова децата си с ... палачинки + СНИМКИ и ВИДЕО
Bored Panda

Сигурно ви се е случвало да се чудите как да предизвикате интереса на децата си така, че хем да ги нахраните, хем това да не ви коства нерви. Е, възможно е, стига да умеете поне малко да рисувате...

Поне такава е "стратегията" на Нейтън Шийлдс. Той е талантлив илюстратор и преподавател по математика, но е посветил цялото си време, за да отгледа своите деца в Сайпан.

Използвайки невероятните си художнически умения, Шийлд създава особено детайлни "рисунки" от палачинки, които хем са красиви, хем са вкусни. А, както ще се убедите сами от снимките и видето, неговата креативност не познава никакви граници.

Той може да създаде всичко – от герои от "Междузвездни войни" до изчезнали морски организми и математически фрактали и е толкова прецизен в художественото си творчество в тигана, колкото повечето от нас не умеят с химикалка и молив.

Вижте някои репрезентации на различни видове – и морски, и земни обитатели, с които идейният татко хем обучава децата си, хем им приготвя вкусна закуска (или обяд, или вечеря). А след това изгледайте и видеото, за да се убедите, че И това е възможно.

Пеперуди

1281365

Човешки органи

1281364

 

Акули

1281363

 

Риби

1281367

 

Зеленчуци

1281368

 

Видео:

 

<< Sever.bg във Facebook >>

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар