Вход | Регистрация

Юбилярът Фейсбук черпи с филм всеки потребител

Юбилярът Фейсбук черпи с филм всеки потребител

Днес Фейсбук става на 10 години и по този щастлив за компанията повод черпи своите потребители с персонално видео, което обобощава живота им в социалната мрежа откакто са се регистрирали.

За да видите персоналното видео за вашия профил, щом се логнете във фейсбук, в адрес бара допълнете към http://www.facebook.com с /lookback. Тоест, адресът трябва да стане:

http://www.facebook.com/lookback

По случай рождения ден, собственикът на Фейсбук Марк Зукърбърк си пожела нещо типично за него: "Да свържем всеки и да подобрим света."

В момента това е малко трудно, защото достъп до интернет имат 1/3 от хората на планетата. А от тях потребители на социалната мрежа са 1,23 млрд. души, като 757 млн. влизат ежедневно. Това носи на компанията 7,9 млрд. приходи от реклама и онлайн игри и годишна печалба от 1,5 млрд. долара.

Освен с невероятни цифри и постижения, Фейсбук от време на време ни забавлява и с новини като тази за 106-годишната баба, която безпроблемно разцъква в социалната мрежа.

Понякога носи и негативи. Например профилът на зам.-председателя на Народното събрание Алиосман Имамов бе напълнен с порнографско съдържание.

Общо взето освен почти всеки познат, в мрежата днес можете да намерите и нас. Само кликнете тук и се присъединете към нашето "северно" общество.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар