Вход | Регистрация

„Аз проклетникът 2“ ще награди 15 от вас

„Аз проклетникът 2“ ще награди 15 от вас

Най-очакваното анимационно продължение за лято 2013г. "Аз, проклетникът 2" тръгва от 5 юли по родните екрани. От Cinebum.eu и разпространителите на филмa от Форум Филм България не подминаваме с лека ръка такива премиери и този път сa забъркали колаборация, от която 15 от вас ще си тръгнат с награди! Какви са условията може да видите тук:

www.despicableme2.cinebum.eu

Там ви очакват пълните правила за участие и машина за пуканки, с която са се заиграли жълтите слуги на Гру. Включете се в играта и се регистрирайте за участие. А наградите са: 5 бр. жълт миньой, 5 бр. шапки и 5 бр. тениски "Аз, проклетникът 2".

965546 965547965548

Играта стартира на 28 юни и приключва на 15 юли, като наградите ще бъдат изтеглени на три пъти. Филмът "Аз, проклетникът 2″ ще се прожектира само в кината. Север.бг е медиен партньор.

"През лятото на 2013 година се пригответе за още лудории на малките слуги от АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2. Продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру (озвучен на български от Стоян Алексиев), момичетата и невероятно щурите слуги. На големия екран ще се появяват и няколко нови извънредно забавни героя.

Гласът на Стив Карел ("40-годишен девственик") отново ще е част от образа на симпатичния злодей Гру. Към бандата озвучаващи актьори се присъединява и Ал Пачино ("Кръстникът"). И този път зад кино клапата застават режисьорите от първата част на филма Пиер Кофин и Крис Ренод, които обещават още по-забавни сцени и нелепи ситуации в компанията на жълтите герои, превърнали се в запазена марка на лентата.”

<< Sever.bg във Facebook >>

 





Докладвай за нередност в статията
Добави коментар