Вход | Регистрация

"Моето щуро лято"

"Моето щуро лято"
Снимка: Thinkstock/Guliver

Как ще определите вашето лято - щуро, емоционално, весело, екстравагантно, спокойно? Успяхте ли да уловите уникални моменти с фотоапарата и кой е най-добрият ви кадър? Север.бг стартира игра "Моето щуро лято", в която може да ни покажете каква е била почивката ви.

За да участвате, трябва да ни изпратите снимка, която смятате, че най-добре пресъздава емоцията на тазгодишното лято, на [email protected] с кратко обяснение и да харесате страницата на Север.бг във Facebook, ако все още не сте го направили. Участието е с по една снимка на ден.

Срокът, в който можете да изпратите своите фотографии, е от 8 август до 8 септември включително.

Освен снимката с обяснителен текст, друго важно условие за участие в играта е да напишете трите си имена, пощенски адрес и телефон за връзка. Без тези данни участието няма да е валидно!

Снимките ще бъдат публикувани в специална галерия, от която ще изберем чрез жребий три. Като награда авторите им ще получат интересни книги от водещи издателства.

Успех на всички!

*Изпращайки снимки, вие се съгласявате, че те могат да бъдат използвани в сайта Север.бг, както и в провежданата игра "Моето щуро лято". Декларирате, че снимките са правени от вас и по никакъв начин не нарушават ничии авторски права. При спорове с трети страни с претенции за правата върху изпратените снимки, отговорност носи потребителят, изпратил снимките. Декларирате, че, ако на направените от вас снимки има хора, то изпращането на фотографиите е станало с изричното тяхно съгласие за това. Север.бг не носи отговорност за спорни казуси в тази връзка.

С участието си се съгласявате да предоставите лични данни – за целите на играта. Ако не сте предоставили имена, адрес и телефон, няма да участвате в разпределението на наградите (нашумели книги). Север.бг не носи отговорност за неполучени награди поради предоставени неточни лични данни.

Запазваме си правото да не публикуваме снимки, които не отговарят на тематиката на конкурса или са с провокативно, обидно или друго неподходящо съдържание.

Победителите ще бъдат оповестени на 9 септември, понеделник, в Север.бг и на нашата Facebook страница.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар