Вход | Регистрация

Включете се! Събират дарения за плевенска клиника

Акцията е за закупуване на реанимационни легла и монитори за Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) при Университетската болница

Плевенската филхармония се включи в благотворителна акция.

Тя е за закупуване на реанимационни легла и монитори за Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) при Университетската болница в Плевен.

Старт на кампанията дадоха родителите на четиримата младежи, двама от които загинаха при ужасна катастрофа край Луковит, на 5 май, а едно момиче все още се бори за живота си.

Музикантите ще поставят кутия за дарения във фоайето на Драматично-куклен театър "Иван Радоев” преди концерта "Бисове от Кармен”, който ще се състои на 30 май от 19.00 часа. Всички желаещи могат да дадат своя принос според възможностите си, за да се реализира поставената благородна цел, пише ИнфоПлевен.

Със събраните средства ще бъдат закупени реанимационни легла и монитори, които ще бъдат дарени на болницата в Плевен. Десет минути след разкриване на сметката по нея са постъпили първите немалки суми, споделят с благодарност авторите на кампанията.

Банковата сметка за набиране на средства:

IBAN BG16 UNCR7000 1521 681656
BIC UNCRBGSF
ТИТУЛЯР: ГАЛЯ ИГНАТОВА ГОРАНОВА

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар