Вход | Регистрация

За два дни 22-ама пешеходци с глоба

За два дни 22-ама пешеходци с глоба
thinkstockphotos.com

В рамките на специализираната полицейска операция "Пешеходец”, която се проведе на територията на всички полицейски управления в Областната дирекция на МВР във Велико Търново в периода от 28 до 30 декември, са санкционирани 22-ама пешеходци, съобщават от полицията в старата столица.

От тях едно лице е санкционирано с акт, 21 души са получили глоби по фиш. Най-голям брой, шест нарушения, са установили полицаите от Велико Търново. Един пешеходец е санкциониран с акт, съставени са и 5 глоби по фиш.

По 4 нарушения от страна на пешеходците са констатирали служителите от полицейските управления в Горна Оряховица и Свищов. По трима санкционирани има на територията на РУП-Велико Търново и Стражица. В полицейските управления в Елена и Павликени са констатирани по едно нарушение. Взето е отношение с глоби по фиш.

Най-дисциплинирани са пешеходците в община Полски Тръмбеш. Там полицейските служители не са констатирали нарушения на Закона за движение по пътищата, допуснати от пешеходци. Не са установени и случаи на отнемане на предимство на пешеходци от страна на водачи на автомобили.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар