Вход | Регистрация

Помагат на мечето да има потомство

Днес и утре усилено кипи благотворителна кампания за събиране на средства за Градинката с животинчето

"Място в сърцето" си има Габрово и Север.бг многократно е писал за това.

Целта на тази кампания е да подкрепи проекти, свързани с оживяване и възстановяване на емблематични за местната общност средища и сгради.

Ето защо от Общината започнаха прояви, с които се набират средства за градинката с мечето.

Днес музиканти, художници, занаятчии, представители на НПО-сектора, съмишленици се срещнаха в парка и организираха щандове за благотворителни разпродажби на различни предмети и произведения на изкуството. Имаше и кулинарна изложба, фото-ателие на открито, концерти от различни жанрове, магия.

Утре, 29-ти юни празникът продължава.  С помощта на спортната общност в града и на НПО-сектора на същото място се организира "Панорама на свободното време” или… "Едно лято в Габрово”. 

Градинката с мечето ще събере всички, които предлагат занимания за децата през лятото, за да може чрез тях информацията от типа: "Къде, кога, какво” да достигне до всички заинтересовани родители, съобщават от Община Габрово.

Типично по габровски утре ще се съчетае полезното с приятното и всички се надяват на успех по отношение на събирането на средства за фонтана, езерото с лилиите и "потомството на мечето”.

 

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар