Вход | Регистрация

Хилядният билет вече е продаден

Печелившият ще получи безплатен билет за желана дестинация

Хилядният билет вече е продаден
Снимка: Булфото

Хилядният онлайн билет за пътуване с влак бе продаден, информират от БДЖ.

Той е закупен от клиент за пътуване по маршрут от Варна за София. Пътникът, направил хилядната резервация, ще бъде награден с един безплатен билет за пътуване по избран от него маршрут в страната.

От началото на стартирането на системата за онлайн резервации и продажба на билети до 22 февруари, събота са се регистрирали над 6 100 потребители. Продадените онлайн билети са 1 008, като 536 от тях са за пътуване с новите спални вагони. Най-продаваните маршрути са София Варна и Варна София. От всички продадени онлайн билети, най-много са тези за пътуване с влаковете от София и за София.

Припомняме, че системата за онлайн резервации и продажба на билети стартира на 20-и декември 2013 г. с дванадесет влака, движещи се по основните търговски направления, които обхващат общо 55 гари.

Това са: - бързите влакове със задължителна резервация по направленията: София Пловдив Бургас и обратно; София Карлово Бургас и обратно; Горна Оряховица София и обратно; София Горна Оряховица Варна и обратно; и бързите влакове със спални вагони по направленията: София Горна Оряховица Варна и обратно и София Пловдив Бургас и обратно.

Новата система предлага бърз, лесен и модерен начин за закупуване на железопътни билети, независимо от местонахождението на клиента, като позволява и възможност за визуален избор на спални и седящи места, съгласно композицията на всеки влак. Разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти.

Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител. Особено удобна за клиентите е възможността да се закупуват билети от таблети и смартфони.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар