Вход | Регистрация

19-годишен загуби живота си заради отнето предимство

Още трима младежи са с опасност за живота след катастрофа край Джулюница

19-годишен загуби живота си заради отнето предимство
Снимка: Булфото

19-годишно момче от с. Джулюница загина вчера в катастрофа, а други петима са с различни наранявания във великотърновската болница, съобщават от МВР-В. Търново. Пътният инцидент е станал на пътя В. Търново – Варна около 13,00 ч. вчера, в района на разклона за с. Джулюница.

По първоначална информация лек автомобил «Дайхатцу Куоре», управляван от 19-годишния Й. Й. от с. Бряговица, движейки се по път без предимство, не спрял при излизане на главен път София – Варна. Поради това е бил блъснат от движещия се по главния път лек автомобил «БМВ», управляван от  33-годишния И. П. от Стражица.

На място е загинал 19-годишен младеж от с. Джулюница, пътуващ в лек автомобил «Дайхацу». С множество травми и с опасност за живота са настанени в болница и другите пътуващи в дайхацуто – 16-годишно момче от с. Джулюница и 19-годишни момче и момиче от с. Бряговица.

17-годишно момче от с. Джулюница, пътувало в същия автомобил, и 35-годишен мъж от Стражица, пътник в БМВ-то, са настанени за лечение, но без опасност за живота. По случая в полицейското управление в Г. Оряховица е образувано досъдебно производство.

 << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар