Вход | Регистрация

Отново форум "Здраве, Щастие и Красота"

Поканени за участие са над 15 лектори и над 20 фирми, производители и търговци на биохрани

Отново форум "Здраве, Щастие и Красота"
Снимка: Север.бг

За втори път Велико Търново ще е домакин на Международния форум - изложение "Здраве, Щастие и Красота". Организатори са великотърновците Теодор Неделчев, Ани Велкова и Весела Василева.

Поканени за участие са над 15 лектори и над 20 фирми, производители и търговци на биохрани.

За пореден път на форум ще си дадат среща изтъкнати имена и специалисти. Сред тях е Пинги Гангас, шампион на Индия по йога, Гузал Тажибаева, която ще говори за системата Норбеков, психологът Еленко Ангелов, д-р Валерий Шакола. Сред темите са йога, здравословна храна, растения на детектора на лъжата, китайска здравословна традиция, рейки, фитотерапия и апитерапия в едно.

Всеки посетител на изложението ще има възможност да опита здравословни храни като хляб от лимец с квас, сладки, приготвени от сушени плодове, натурални кафе, чай и козметика от природата.

"Ние се стремим да обединим всичките фактори и да покажем как човек може да се чувства по-добре, здрав и щастлив. Да се върнем назад към природата и да търсим натуралните продукти. С форума даваме готови рецепти с прости формули, както и как да се погрижат хората за своето здраве. Стремежът е да намерим пресечната точка и да очертаем една концепция между традиционната медицина и алтернативния начин на лечение. Искаме всеки да си избере как да продължи да живее. Да дадем вариант, а не да налагаме. Няма как човек да е щастлив без да е здрав. Идеята ни е да достигнем да всеки, дори до децата", посочиха организаторите.

Форумът ще се проведе на 23 март и 24 март /събота и неделя/ във Военния клуб във Велико Търново.

Откриването е от 10 часа.

Входният билет за изложението е 3 лева на ден, а входна такса за двата дни е 5 лева.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар