Вход | Регистрация

Производство на ток в домашни условия

Фондацията на иранския инж. Мехран Кеше търси съдействие и от нашето правителство

Производство на ток в домашни условия
http://blogzaserioznihora.blogspot.com

Революционна технология за безплатно производство на ток в домашни условия, междуконтинентално скоростно пътуване и космически полети за всеки предлага безплатно на правителствата в целия свят иранската фондация "Кеше". Единственото условие на създателя й инж. Мехран Кеше е технологията да не се ползва за създаване на оръжия и унищожението на хора. Това каза самият ядрен физик по време на конференция, която се проведе от 3-ти до 5-ти май във Варна.

Технологията-чудо се нарича магнитно-гравитационен генератор. Иранският учен я разработва от 40 години.

"Тази технология копира начина, по който функционира цялата Вселена, начина, по който се движи Земята около оста си, около Слънцето и начина, по който се създава енергията. Посоката на мислене е да се наложат такива преки и косвени данъци по начина, по който това се прави спрямо автомобилите. Тези търговски звена ще бъдат на разположение в България в течение на следващите няколко месеца.", обясни идеята иранският учен.

Ползването на технологията може да става чрез специални такси, които обаче ще са в пъти по-евтини от сегашните сметки за електричество.

Друга разработка на учения е създаването на нов тип летателно средство. Инж. Мехран Кеше твърди, че е възможно постигане на движение с огромни скорости и създаване на условия човешкото тяло да издържа на ускоренията.

"Отсега нататък хората ще решават къде искат да живеят и в коя част на земното кълбо. Живеете в България, можете да работите във Вашингтон – да отидете там сутринта и след обяд да се върнете в България.", разкри още от възможностите на революционната технология инж. Кеше.

И колкото и да звучи фантастично, тези разработки били в напреднал стадий на развитие и предоставени на няколко правителства в света. Те получили ключа на технологията с договор.

"Искаме да предаваме знания свободно. А свободно означава безплатно. И това ново знание, според правителствата, с които съм в преговори, е толкова радикално, че те искат да осъществят тази промяна. Не искаме да получаваме подкупи и пари по тайни сметки. Фондация "Кеше" е финансово независима, така че никой не може да ни влияе. Освен това искаме да сме сигурни, че следващото поколение няма да бъде поставено пред същата дилема, пред която стоим днес.", категоричен е в намеренията си инженерът.

Българското звено на фондацията вече е официално регистрирано, а създателят й призовава правителството за съдействие.

На 21 април в Конгресния център на Fenaroli Palace Hotel в Италия, в присъствието на публика от всички краища на света, се проведе Конференцията за Договора за световен мир.

Ядреният физик, директор на Фондацията "Кеше", откри официално научния форум, по време на която бе подписан договора за мир.

<< Sever.bg във Facebook >>











Източник: Нова телевизия
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар