Вход | Регистрация

Д-р Таня Андреева трета в листата в Търново

Коалиция „БСП- Лява България” регистрира вече листата си в РИК

Д-р Таня Андреева трета в листата в Търново
БСП - Велико Търново
Още по темата
Повече за:

Коалиция "БСП- Лява България” регистрира листата си в РИК-Велико Търново.

Водачът Мариана Бояджиева и областният председател на червените Валентин Ламбев внесоха всички необходими документи за участие  в изборите на 5 октомври. 16 са имената, които са включени в листата за  вота. На второ място е областният управител инж. Георги Рачев, а третото място заема бившият министър на здравеопазването д-р Таня Андреева, която е представител на гражданската квота. 16-то място е за спортистката Весела Лечева, която заяви, че ще помогне с каквото може за успешното представяне на листата в изборите.

В листата са включени хора, които познават добре проблемите в областта и ще работят за тяхното разрешаване, подчерта Мариана Бояджиева. По думите и средната възраст на членовете на листата е 39 години. Най-младият е на 21 години, а най-възрастният е на 59. Бояджиева подчерта още, че БСП ще се борят за достойно представяне на коалицията и затвърждаване на позициите от парламентарния вот през 2013 година.

Водачът на листата обясни, че предизборната  платформата вече е изготвена и ще бъде подробно представена на обществеността. Мариана Бояджиева заяви, че сред най-важните аспекти в платформата са продължаването на социалната политика за децата, майките, възрастните хора , както и въвеждане на прогресивно подоходно облагане. Както и активно участие на държавата в икономиката и по този начин подпомагане на индустриалното развитие и разкриване на работни места. 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар