Вход | Регистрация

Обединение на десните иска Костов

Лидерът на ДСБ Иван Костов беше на посещение в Русе

Обединение на десните иска Костов
Снимка: Булфото

Платформа за обединена и модерна десница на българите ще бъде обсъдена и приета на Националното събрание на ДСБ на 30 юни, каза в Русе председателят на ДСБ Иван Костов, цитиран от БТА. 

"Минаха много години и хората видяха всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да предложим на вниманието на хората една наистина зряла платформа за обединение", каза Костов. 

По думите му платформата е "за избирателите на "Синята коалиция", за избирателите отдясно, за хората, които разбират, че ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи. 

"Точно днес е времето за това. Както имаме разколебани хора в своите позиции, така имаме и готовност това колебание бързо да приключи. Ние сме пред изясняване на това кои сме десницата и за какво сме. Ние искаме това да бъде конкуренция на идеи. Да бъде предложено на вниманието на десния избирател, за да видим той кои идеи ще припознае", заяви Костов. 

По думите му това били идеи, определени и свързани по определен начин, които изразяват наблюденията на хората, техните страстни вярвания, техните разбирания за нещата, за света така, както е подреден политически. 

Председателят на ДСБ каза още, че "ГЕРБ се отдава все повече на лобистко законодателство" и даде пример със Закона за горите. 

"Единственият светъл лъч тук е, че се появи президент, който започна да връща тези закони", посочи Костов и допълни, че се надява това да се случва и занапред с лобистките текстове.

______________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: inews.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар