Вход | Регистрация

Арт салон "Любов и вино" + ПРОГРАМА

Изложба живопис на Галина Миланова открива събитието в Русе

Арт салон "Любов и вино" + ПРОГРАМА

Тази седмица започва второто издание на Арт салон "Любов и вино" в Русе. В дните от 28 януари до 25 февруари жителите и гостите на крайдунавския град ще могат да посетят богата палитра от културни събития, посветени на любовта и на виното.

Организатори на събитието по повод 14 февруари са: Община Русе, ОП "Русе арт", ДТ "Сaва Огнянов", Общински младежки дом, Клуб на дейците на културата и Фондация "Русе – град на свободния дух”.

Днес програмата на салона беше представена в Общината. В нея са включени изложби, театрални представления, прожекции на филми и представяния на книги. Много от мероприятията са с вход свободен и с възможност за дегустация на вина на производители от Русенския регион.

Арт салон "любов и вино" 2016 ще бъде открит с изложба живопис на Галина Миланова на 28 януари. Тя ще бъде подредена във фоайето на Доходното здание с начален час 18.

От 19 ч. в Голямата зала на Доходното здание ще започне представлението на Бургаския драматичен театър "А.Будевска" – "Стая 1313", с участието на Руслан Мъйнов.

В следващите дни от арт салона ви очакват още спектакли, сред които: моноспектакъл на Бойка Велкова "Пътят към Афродита”, постановка "Английски уикенд" на Драматичен театър Ловеч, моноспектакъла на Николай Урумов "Открит урок за чужденци", концерта на Биг бенд Русе със солисти Хилда Казасян и Христо Йоцов, танцовия спектакъл на балет "Арабеск" – CARMEN COLLECTION и др.

Програмата: programa.pdf

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар