Вход | Регистрация

50 медала за еленските джудисти

Отличията са само за тази година

50 медала за еленските джудисти
Община Елена

Петдесет спечелени медала е равносметката на еленския клуб по джудо "Ипон-87” за 2013 година. От тях тринадесет златни, осемнадесет сребърни и деветнадесет бронзови. Еленският клуб има зад себе си и купа за отборно първо място от турнир в град Елена и купа за отборно трето място от турнир в град Троян.

На 15 декември (събота) "Ипон-87” се завърна от участие в последния си за тази календарна година Коледен турнир. Той се състоя в спортна зала "Младост” в Сливен. Надпреварата се проведе на три татамита за подрастващи, за момчета и момичета. В спортното събитие участваха 350 състезатели от 12 клуба от страната.

"Ипон-87” участва с трима състезатели. В категория до 27 кг Мартин Стойков печели златен медал в конкуренцията на 22-ма състезатели.

Всичките си срещи младият еленчанин спечели с ипон (чиста победа). В категория до 46 кг в конкуренция на 18 състезатели Георги Добрев завоюва бронзов медал. Отлично представяне записа Илия Наумов, който в категория до 30 кг и конкуренция от 28 състезатели стана пети. Това му е втори национален турнир от такъв ранг. Момчето тренира от една година в еленския клуб.

Треньорът на "Ипон-87” Иван Мирянов изразява своята благодарност към спортистите за положените труд и усилия през изминалата година.

Пожелаваме на ипончетата много успехи и завоювани отличия.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар