Вход | Регистрация

„Благотворителна разходка“

„Благотворителна разходка“
Снимка: Star Walkers

Спонсорирана разходка за събиране на средства за изследване на рака организират Сали Рикард и Джан Дейвидсън от Star Walkers. Полумаратонът обхваща маршрут от около 25 км, свързващ четири села в Централна Стара планина – Славейково, Гостилица, Буря, Янтра, Скалско и Славейково.

Целта на организаторите е да превърнат туристическия преход в забавно и полезно събитие, а желанието им е да се отзоват повече хора и да се съберат максимално средства в подкрепа на тази толкова важна кауза.

Организаторите търсят места за кратки почивки по пътя, особено от Славейково до/от Янтра. Участниците могат да минат колкото пожелаят от маршрута. По пътя ще бъдат осигурени закуски и спирания за ползване на тоалетна. По желание ще бъде осигурена фитнес/тренировъчна програма.

1257962

Инициативата е в подкрепа на Института за изследване на рака и Асоциация на пациентите с онкологични заболявания /АПОЗ/.

Желаещите да станат част от благотворителната разходка, която стартира на 4 май, могат да заявят под каква форма ще се включат: с пълен/частичен преход, спонсорство, подкрепа по маршрута.

1257960

Сали и Джон очакват да се свържете с тях на e-mail: [email protected] или [email protected] .

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар