Вход | Регистрация

"Магия" клипира „Щастливо Габрово“

"Магия" клипира „Щастливо Габрово“

Започнаха снимките на най-щастливия клип за Габрово.

Това се случи по време на лазерното шоу "Вода и магия" на площад "Възраждане", част от Фестивала на уличната магия. Това беше и причината габровци и гостите на града да видят надписа "Happy Gabrovo”, изписан на специалния екран във фонтаните на централния площад.

В първите снимки на клипа "Щастливо Габрово" участваха танцьори от Шоубалет "Магия” с ръководител Александър Белков към Народно читалище "Априлов – Палаузов 1861”.

Снимките продължиха и на следващия ден след лазерното шоу, като танцьорите от шоубалет "Магия" привлякоха вниманието на случайните минувачи по ул. "Аврам Гачев". Някои от тях дори се включиха в снимките, въодушевени от ритъма на песента "Happy” на Pharrell Williams, която стои в основата на световния проект "We are happy from…” ("Ние сме щастливите от…"), събрал вече 1950 видеоклипове от над 150 страни.

Съвсем скоро снимките на клипа "Щастливо Габрово" ще продължат с още танцови, спортни и театрални формации от нашия град. Затова не се учудвайте, ако видите по улиците на Габрово танцуващи хора под звуците на "Happy” на Pharrell Williams.

Проектът "Българският МанчестАРТ" – модул "Фабрика за щастие" се реализира от Обществен комитет "Васил Левски" – Габрово. Част от съпътстващите инициативи по проекта са фотоконкурсът "Щастливо Габрово" и предизвикателството за най-щастливите истории от нашия град, чийто краен срок е 15 октомври. Фотографиите на най-щастливите хора и места в Габрово, както и най-щастливите истории може да изпращате на имейл адрес [email protected] или до Facebook страницата "Габрово – живият град".



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар