Вход | Регистрация

36-годишна жена търси вашата помощ

36-годишна жена търси вашата помощ

Жена от ловешкото село Александрово има нужда от вашата помощ.

Анелия Георгиева е на 36 години, омъжена, с две деца. Тя се е родила с луксация на двете тазобедрени стави.

"Проходи много късно на годинка и половина забелязахме, че походката и е (патешка). Водихме я на много места на естрасенси, но уви не помогна. Имаше един професор Ганчев от гр. Плевен, които искаше да я оперира, но не даваше гаранция и затова ние се отказахме. Тя порасна така с този проблем, омъжи се и е много щастлива, но сериозните проблеми започнаха след първото раждане на голямата и дъщеря Тихомира. Оплакваше се, че я боли левия крак, много се притеснявах за нея и се чувствам виновна заради това, че не сме решили този проблем по-рано", разказва майка й Винора Гинчева, която живее в плевенското село Рибен.

Въпреки забраната й за второ дете, тя е забраменяла и родила момиченце, което кръщават Галена.

Болките обаче започнали да се усилват и на двата крака. Последвали прегледи при лекари, пиене на обезболяващи и слагане на инжекции, но резултатът бил само временен.

"Беше отслабнала, не можеше да ходи и затова се реши да предприемаме нещо по-сериозно във връзка с краката й. На 11 юни 2013 г. й сложиха фиксатор за удължаване на крайника, това се случва в Св. Пантелеймон в гр. Плевен от доц. Венци Росманов. Три месеца беше с този фискатор е след това лежахме в болница с нея.

Тя беше много зле. От тези адски болки тя се срина психически, не искаше да вижда никого, дори и дечицата си, но въпреки това дойде и решителния час за операцията.

На 5 септември 2013 год. и сложиха изкуствена става на левия крак, която струва 3 500лв. Слава на Господ, операцията мина успешно, въпреки че е била рискува за нея. Тя остана при мен в с. Рибен да я гледам. Благодарение на роднини, приятели и най-вече на съпруга й и децата, и тя успя да се пребори с това премеждие", пояснява още загрижената майка.

Сега е нужна още една операция на десния крак, за да се чувства жената пак добре и да е пълноценна.

Всеки, който желае, може да помогне на Анелия може да го направи на:

Пощенска банка

BIC:BPBIBGSF

IBAN: BG07 BPBI 7928 1098 3428 01

Анелия Георгиева



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар