Вход | Регистрация

Автомобили осъмнаха с нарязани гуми в Русе, подозират отмъщение

Автомобили осъмнаха с нарязани гуми в Русе, подозират отмъщение

Четири леки автомобила и един джип осъмнаха с нарязани гуми и потрошени огледала в Русе, предаде кореспондентът на БГНЕС от крайдунавския град.

1809504

Вандалският акт е извършен тази нощ на паркинга пред блок "Сълза" в кв. "Възраждане", извършителят се издирва от полицията.

Сигналът е подаден тази сутрин, малко след 7 часа на тел. 112. На място веднага е изпратен екип от полицията, който да изясни чии са пострадалите автомобили и дали има и изчезнали вещи.

Автомобилите са били паркирани пред блока, който има гаражи на партера. На вратите на единия гараж има надпис, който предупреждава да не се спира отпред, а отделно е нарисувана гума, която се пука.

1809505

Съседи разказват, че преди няколко дни пред въпросния гараж е имало паркирана кола, чиито гуми са били нарязани от притежателя на гаража. По думите им, той редовно вземал такива драстични "мерки" спрямо автомобили отпред. Предполагат, че снощният вандалски акт е отговорът на потърпевшия собственик на колата с нарязани гуми. Тъй като не е знаел кой точно му го е причинил, е отмъстил на всички коли.

Полицията разследва случая. /БГНЕС

Русе / България



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар