Вход | Регистрация

Изгражда се нова улица в квартал Чародейка-юг

Изгражда се нова улица в квартал Чародейка-юг

Продължава опресняването на хоризонталната пътна маркировка на големите кръстовища на Русе, съобщи зам.-кметът Орлин Лазаров. През предстоящите почивни дни се предвижда да бъде направена цялостна маркировка на новоизградения площад „Дунав”. Умоляват се гражданите, живущи в района, да се съобразят с предстоящите дейности и да не паркират автомобилите си на площада в съботно-неделните дни. „Целта ни е да приключим с полагането на маркировката през почивните дни, за да не притесняваме русенци през делничните, когато бързат за работа”, коментира зам.-кметът.
Започна изграждането на нова улица в квартал Чародейка-Юг, която ще подобри комуникациите в района между покрития пазар и близкия супермаркет. В момента се правят каменната настилка и оформянето на бордюри за пешеходците, а след това ще бъде положено асфалтовото покритие. Следващата седмица служители на общинското предприятие „Пътно поддържане и сигнализация” ще поставят пътна маркировка на новоизградената улица.
Вече е завършен тротоарът към спортен комплекс „Ялта”. Днес предстои монтирането на колчета, за да не се паркират автомобили върху тротоара.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар