Вход | Регистрация

Турнир по минифутбол в Русе

Турнир по минифутбол в Русе

След като станаха първенци в градския турнир по футбол между приходните институции, служителите на Териториалната дирекция на НАП - Русе, се устремяват тази пролет и към лидерското място в първия републикански турнир по мини-футбол на Националната агенция за приходи. Целта на нейното ръководство е насърчаване и по този начин на неформалните комуникации и тийм-билдинги на служителите като едни от ключовите елементи в създаването на институционална култура и принадлежност.
В турнира ще участват отбори на 29-те териториални дирекции, на 5-те дирекции „Обжалване и Управление на Изпълнението" и на Централното управление на Агенцията. Всеки от тях ще е съставен от 6 играчи и 4 резерви, предаде ТД на НАП - Русе.
В първата фаза на турнира ще бъдат играни мачове в рамките на дирекциите „ОУИ" по системата „всеки срещу всеки". Според нея, на дунавските „данъчни щуки" от Русе им предстоят елиминации с противниците от Варна, Шумен, Търговище, Разград, Силистра и Добрич. Регионалната надпревара ще излъчи своя победител на 8, 9 и 10 май. Финалите на класираните 6 отбора ще се играят на 18-20 май в курортен комплекс „Албена".
Продължава усилената подготовка на голмайсторите, плеймейкърите и бранителите, която буди положителни емоции не само сред спортните таланти, но и сред поддръжниците им. А, както се знае, спортът е чудесен начин за борба със стреса и укрепване на екипността сред служителите.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар