Вход | Регистрация

БЧК поздрави възрастни и деца с Възкресение

БЧК поздрави възрастни и деца с Възкресение
БЧК - Ловеч

Среща на три поколения организираха от БЧК-Ловеч по повод Световния ден за солидарност между поколенията. Инициативата се състоя на 29-ти април. В нея се включиха доброволци от структурата в три различни възрастови групи – деца-родители-баби и дядовци.

В срещата "седянка или на кафе с усмивка” всеки от възрастните представи как са минали детските му години, какви игри са играли и от какво са се интересували по онова време, какви афоризми са изполвали тогава.

902470

От своя страна младите доброволци разказваха как преминава тяхното свободно време, какви места посещават, когато не са на училище и кои са любимите им игри.

Директорът на Секретариата на ОС на БЧК-Ловеч презентира и в снимки живота на част от най-възрастните по стаж доброволици и техните "пакости” когато са били деца.

902471

На 30-ти април доброволците раздадоха боядисани от самите тях яйца и козунак на "Дом за възрастни хора” в село Сливек и Върбовка, както и на 15-те пациенти, обгрижвани от Център "Домашни грижи” към БЧК-Ловеч и ги поздравиха с предстоящото Возкресение Христово.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар