Вход | Регистрация

Варненски зевзек направи паметник на Бойко Борисов за рождения му ден (ВИДЕО)

Това не е първият подарък, който председателят на Партията на българските мъже прави на премиера

Варненски зевзек направи паметник на Бойко Борисов за рождения му ден (ВИДЕО)
Снимка: дарик

Варненският зевзек Росен Марков показа идейния паметник на премиера Бойко Борисов в Алеята на славата, която той е изградил във варненското село Климентово по повод днешния рожден ден на премиера. 

Паметникът представлява синя въпосителна. На постамента под него е отбелязана рождената дата на премиера и неговата мисия: Да възроди България.  

 

 Това не е първият подарък, който председателят на Партията на българските мъже прави на премиера. В деня на Варна преди 6 години Марков дари Борисов с малко зайче, кръстено Станишко. 


През 2012 г., пак на 15 август, зевзекът призова министър-председателя да стане варненски зет. Шегаджията успя да дари премиера и с нестандартен плакет.

Алеята на Марков в Климентово има паметници на успешни българи като Веселин Топалов, Стефка Костадинова, Жельо Желев, Ивайло Маринов и др. Всеки паметник е със символ, олицетворяващ успехите на съответния човек в неговата област. 

Засега паметникът на премиера Бойко Борисов е въпросителен знак и по думите на Марков само от него зависи този знак да се превърне в удивителен.   

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар