Вход | Регистрация

Ветовски роми нападнаха екип на bTV

Ветовски роми нападнаха екип на bTV
БТВ

Ветовски роми нападнаха екип на bTV.

Журналистите заснемали репортаж за телефонни измами в населеното място. Репортерът  Росен Цветков и операторът му Любен Кацаров бяли атакувани от близки на измамниците, които са под домашен арест.

Ромите се нахвърлили с шамари и ритници върху репортера и неговия оператор и  успели да изкъртят визьора на камерата. По думите на репортера още при пристигането на място екипът се е натъкнал на "невиждана агресия”.

Ветово, Русенско е място, което е емблематично за телефонните измами. Новата версия на измамата била усложнената ситуация с КТБ. Както винаги потърпевши са възрастни хора.

Основният герой на репортажа е ромът Стамат, който е измамил възрастна жена с 22 000 лева. С парите той ремонтирал къща си. Според разказа на журналиста мъжът, който е тарторът на групата, и останалите измамници живеят безнаказано.

От прокуратурата съобщиха за bTV, че Сотир Цацаров е разпоредил на окръжните обвинители в Русе и във Велико Търново да предприемат бързи действия по разследването както на измамите, вършени от ромите, така и на проявите им спрямо екипът на телевизията.

<< Sever.bg във Facebook >>



БТВ
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар