Вход | Регистрация

Веселата къща вече по-лъскава и луксозна

Веселата къща вече по-лъскава и луксозна
Дом на хумора и сатирата - Габрово

Най-накрая всеизвестния у нас Дом на хумора и сатирата в Габрово да намери място в "Българските символи – това е България”.

Това е второто издание от популярната кампания, която е посветена на красотите на страната ни и огромния потенциал на българските региони – природни забележителности и феномени, културно-исторически паметници и артефакти от различни епохи.

Веселата къща в Габрово е представена в две страници с текст и фотоси. Накратко са описани историята, целите, постоянните експозиции, атракциите, богатите фондове, разностранната дейност и най-мащабните изяви. Има и богата, и полезна информация за туристите и ценителите на хумористичното изкуство.

Статията е онагледена с фотоси от Парка на смеха, изложбените зали, забавните кътове и атракции, паметника на габровската котка с отрязана опашка.

Луксозното издание "Българските символи – това е България” е с голям формат, твърда корица и съдържа 420 страници с текстове и цветни фотоси на най-добрите и интересни обекти от 6-те обособени региона на страната. На страниците, отделени за Северния централен регион, е поместена обширна информация за забележителностите на Габрово и Габровска област.

1420297

<< Sever.bg във Facebook >>



gabrovonews.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар