Вход | Регистрация

Ден на отворените врати в завод за санитарна керамика

Предприятието в Севлиево ще посрещне над 600 младежи от средни и висши училища в страната

Ден на отворените врати в завод за санитарна керамика
Снимка: Север.бг


Близо 600 младежи ще посетят завода за санитарна керамика в Севлиево. Визитата е утре, 11 ноември, когато се организира Ден на отворените врати.

Ученици от профилирани средни училища и гимназии на община Севлиево, област Габрово и Велико Търново, както и студенти от Химикотехнологичния и металургичен университет (гр. София), Технически университет (гр. Габрово) и Великотърновския университет ще бъдат гости на завода.

Ще имат възможност отблизо да се запознаят с целия производствен процес по изработката на керамичните изделия, както и да посетят Дистрибуционния център и Центърa за продуктово и техническо обучение.

Инициативата се провежда под мотото "Животът ни вдъхновява” и има за цел да покаже в реални условия пред младите хора високите критерии за безопасен и екологичен труд, които прилага в работата си севлиевския завод за производство на санитарна керамика.

Над 3 300 жители на региона намират препитание в заводите за санитарна керамика и за производство на санитарна арматура.

Денят на отворени врати се провежда за поредна година и вече е традиция за региона. Компанията е и предпочитан партньор на учебни заведения из цяла България чрез провеждане на последователна политика за насърчаване и подпомагане на професионалното и кариерно развитие на младите хора в България чрез организиране на Дни на отворени врати, стажантски програми и участие в инициативи като "Дни на кариерата”, "Бизнесът в действие”, "Мениджър за един ден”, бизнес форуми и др.

___________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



http://rtv-gabrovo.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар