Вход | Регистрация

Най-щастливият клип търси щастливи танцьори

Най-щастливият късометражен клип за Габрово търси своите най-щастливи танцуващи участници. Поканата е отправена към хореографи, танцови, спортни и театрални формации от града, както и към индивидуални участници. Няма възрастови или други ограничения. Стилът на танците е свободен. 

Желаещите ще участват в заснемането на видеото за Габрово по модела на световния проект "Ние сме щастливите от…" (We are happy from…), в който вече са създадени 1950 видеоклипове от над 150 страни.

Заявка за участие трябва да се изпрати на електронната поща [email protected].

Очаква се снимките да бъдат в края на септември – началото на октомври по улиците и на най-популярните места в Габрово.

Целта е да се популяризира Габрово като туристически град чрез универсалния език на музиката.

Всички любители на фотографията могат да се включат във фотоконкурса "Щастливо Габрово". Добре дошли са и най-щастливите габровски "селфита". Срокът за участие е 15 септември, а фотографиите си може да изпращате на имейл адрес [email protected]. Авторите на най-добрите кадри ще бъдат поканени да се включат в снимките на най-щастливия габровски клип.

Инициативата е по проекта "Българският МанчестАРТ" – модул "Фабрика за щастие" на Обществен комитет "Васил Левски" – Габрово, който се реализира с финансовата подкрепа на Програма Култура, Община Габрово. Партньор на проекта е информационният сайт "Габрово Daily".

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар