Вход | Регистрация

Делегатите на ПП АБВ са удовлетворени от избора на Константин Проданов

Делегатите на ПП АБВ са удовлетворени от избора на Константин Проданов

40 представители от област Габрово - делегати и гости, участваха в заседанието на Конгреса на ПП АБВ, по време на което бе избран нов председател. Константин Проданов, който зае мястото на Георги Първанов, бе номиниран и от местните структури на политическата формация.

Областният председател на ПП АБВ Тошко Тодоров изрази удовлетворението на делегатите от направения избор.

"Подадохме ръка на партии в ляво и центъра, без БСП. По-скоро бихме очаквали, ако се стигне до някакви разговори, те да ни потърсят", коментира Тодоров и припомни ситуацията с кандидатурата на ген. Румен Радев преди провеждането на президентските избори, която доведе до оттегляне подкрепата на ПП АБВ.

Тошко Тодоров припомни, че и сега АБВ има сътрудничество с центристки и леви партии. Той каза, че "Движение 21" на Татяна Дончева е формация, с която също ще се търсят общи действия.

По думите му ПП АБВ има намерение да работи с политически парии, които имат патриотичен характер, но заяви, че няма предвид Патриотичен фронт.

Областният председател на ПП АБВ не отхвърли възможността да се работи с БСП след провеждането на извънредните парламентарни избори.

Източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар