Вход | Регистрация

Гл.прокурор иска имунитета на кандидат-общинар за хулиганство

Борислав Георгиев участвал в побой над управител на плевенски клуб

Гл.прокурор иска имунитета на кандидат-общинар за хулиганство
inews.bg/Марио Евстатиев

Кандидатът за общински съветник от Плевен Борислав Георгиев ударил с юмрук в лицето управител на нощен клуб в града и ще бъде обвинен в хулиганство.

Това стана причина главният прокурор Сотир Цацаров да внесе второ искане до ЦИК за снемане имунитета на кандидат за общински съветник след този за Трайчо Николов от ДПС, който нападна телевизионен екип.

Според държавното обвинение инцидентът, който компрометира кандидат-общинаря от партията "Средна европейска класа", се разиграл на 3 октомври. Тогава е било организирано събиране на симпатизанти на ФК" Левски" за откриване на фен клуб в град Плевен.

След приключване на мероприятието част от феновете посетили заведение, стопанисвано от Борислав Георгиев, а малко след полунощ А. Христов, М. Хиндлиян, М. Пеков, И. Георгиев, Н. Данчев и Борислав Георгиев и други се отправили към друго заведение, където се скарали с управителя на клуба.

Групата запалянковци му нанесла множество удари по лицето и тялото, счупили врати и столове. Борислав Георгиев участвал в хулиганската проява, като нанесъл удар с юмрук в лицето на управителя на клуба.



<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар