Вход | Регистрация

Град на фокус през обектива на млади фотографи

Град на фокус през обектива на млади фотографи

Курсисти от Фотографска школа "Оми Студио" ще представят своята първа изложба под надлов "Град на фокус. Без заглавия" днес, 1 октомври, в 18.00 часа, в Русенската художествена галерия.

В залата са подредени 30 фотографии на млади творци, преминали през начално обучение. Целта на организаторите на курса е да се даде творчески старт на младите автори, а също така и възможност да получат систематизирани познания в областта на фотографията и различните фотографски техники.

В продължение на два месеца всеки един от курсистите има възможност практически да опознае спецификата на фотографската техника, осветление и композиция. Придобитите умения по време на курса за запечатани в настоящата изложба. Подбраните кадри са в различни области и теми и показват един нестандартен поглед към малките и невидими неща, които ни заобикалят в ежедневието и природата.

Изложбата е част от есенния салон на изкуствата и е по програма "Младежко творчество с камера и фотообектив", съфинансиран от Община Русе по Програма за подкрепа на проекти в областта на изкуството и културата.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар