Вход | Регистрация

Дерменджиев: С всеки ден „Лудогорец“ повишава формата си

Дерменджиев: С всеки ден „Лудогорец“ повишава формата си

С всеки изминал ден отборът на "Лудогорец" повишава формата си – това заяви на пресконференцията преди мача реванш от втория квалификационен кръг от Шампионска лига с литовския "Жалгирис" наставникът на разградчани Георги Дерменджиев.
Мисля, че момчетата ще преодолеят натрупаното напрежение заради негативния резултат от първата среща, свикнали са с напрежението и мачовете от евротурнирите – каза още Дерменджиев.
Той допълни, че не смята да променя тактиката на отбора в сравнение с първия мач. Прогнозира, че това ще е труден мач, в който футболистите от "Лудогорец" трябва да са изключително разумни 90 минути. Излизаме срещу добър отбор с предимство в резултата – предупреди Дерменджиев.
Той обаче категорично обяви, че е оптимист за крайния изход от мача.
Неколцина журналисти от Литва бяха на пресконференцията на треньора на "Лудогорец" в Разград. Те се интересуваха дали Сисиньо и Дяков ще играят утре, както и дали Дерменджиев се чувства под голямо напрежение. За двамата футболисти наставникът не обяви дали ще играят, но каза, че тренират с отбора. Относно напрежението коментира, че то е част от професията му, но специално за утрешния мач не чувства напрежение, според него това е един мач, който "Лудогорец" трябва да изиграе така, както може. 

 

 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар